hur behandlar jag bröstkramper?

Det bästa sättet att behandla bröstkramper är att identifiera orsaken. Till exempel, om din kramp beror på en muskelspridning, vilar och avstå från överinsträngning är ett sätt att behandla symtomen. Is kan också hjälpa till. Om krampen är från halsbränna, finns det överklagande läkemedel du kan försöka. Om du är osäker på orsaken till bröstkörteln, eller om det är ett återkommande symptom, är det bäst att få en diagnos från en läkare.

Bröstkramper kan utvecklas på grund av olika orsaker. Vissa kan vara små irritationer som lätt behandlas, medan andra kan orsakas av något mer allvarligt. En av de allvarligaste orsakerna till bröstkramper är en hjärtattack. Hjärtinfarkt symptom kan variera med varje individ, även om ett vanligt symptom är smärta och tryck i bröstet. En hjärtinfarkt kan vara dödlig om den lämnas obehandlad, varför läkarvård måste sökas om detta antas vara orsaken. En hjärtslag bör aldrig behandlas självt.

Syrsymptom är en vanlig orsak till bröstkörteln. En kram som orsakas av över-ätning eller överskott av syra som produceras av vissa livsmedel kan behandlas med en antacida över disken. Läkemedel som innehåller natriumbikarbonat kan lindra symtomen. Kalciumkarbonat, som finns i många vanliga tuggbara tabletter, kan också hjälpa till.

Behandling av en bröstkram som orsakas av ett brutet revben innebär vanligen att ta smärtstillande medel som föreskrivs av en läkare eller genom att använda analgetika som inte är överklagande. En rem eller rem gjord av elastisk kan lindas runt ribbområdet. Detta kommer att komprimera området och hjälpa till att undvika rörelse som kan leda till smärta eller fördröjning i läkning.

Det finns andra sätt att behandla bröstkramper från matsmältningsbesvär. Många föredrar naturliga ämnen eller homeopatiska läkemedel. Att dricka en kopp kamomillte kan hjälpa till att kontrollera symptom på matsmältningsbesvär, eftersom kamomill är känt för att ha antiinflammatoriska egenskaper. Många använder kamille för behandling av magerelaterade problem som är kända för att orsaka uppblåsthet, tryck och smärta.

För bröstkramper och smärta orsakad av astma eller astmaanfall, är ett sätt att lindra obehaget med ånga, vilket kan öppna luftvägarna och lindra brösttrycket. Ett sätt att göra detta genom att köra en varm dusch och stänga badrumsdörren. Att sitta i ångbadet i 10 eller 15 minuter kan hjälpa till. Alternativt kan inandning av ånga från en gryta eller ångpasta eller förångare av personlig storlek vara till fördel också.

Behandling av bröstsmärta orsakad av lunginflammation kan innebära en annan typ av behandling. För bakteriell lunginflammation, en läkare kommer ofta förskriva en kurs av antibiotika för att behandla infektionen. När infektionen har rensat, kommer vätska eller slem i luftvägarna och lungorna gradvis att minska, vilket minskar bröstkörteln eller smärta.