hur går jag ner i vikt i mitt ansikte?

Det skulle vara underbart om folk kunde bestämma var de mest vill gå ner i vikt och helt enkelt arbeta eller kosta för de specifika områdena. Viktminskning, om inte riktad av en plastikkirurg som utför fettsugning, är inte så specifik. Om en person vill gå ner i vikt i ansiktet utan sådana åtgärder, innebär det att man helt enkelt släpper ner tills den önskade graden av tunnhet uppnås för hela kroppen.

När människor går ner i vikt, kan de kanske inte visa detta i ansiktet först. Det finns några övningar som vissa människor förespråkar för toning ansiktsmuskler. Men som bevisat av rynkackumulering runt ansiktet, får de flesta redan mycket ton genom normal ansiktsrörelse. Att göra några huvudlyftar uppåt och nedåt kan tona muskler i nacken och förbättra hakans yta, men de flesta behöver inte jobba kinder, panna eller mun för att gå ner i vikt där och det kommer inte att vara effektivt i hur som helst.

Det finns flera förmodade “beprövade” dieter som sägs bidra till att minska vikten i ansiktet och på andra ställen. Dessa förespråkare undviker vissa livsmedel, som att ge upp alla enkla kolhydrater. I verkligheten kommer dieting ner till det enkla steget att äta färre kalorier än kroppen utbreder. Det innebär ofta att man skär ner kalorierna och får lite motion, vilket hjälper till att främja viktminskning i en långsam takt. Ändå är det viktigt att inte skära ned för mycket, eftersom det kan sakta ner ämnesomsättningen och göra det förbrukat kalorier i en mycket långsammare takt.

Även när människor äter en hälsosam kost och motion, finns det vissa som tycks behålla vikt i ansiktet, och detta kan vara från flera orsaker. Genetik och benstruktur betyder att vissa människor kommer att ha fylligare och runda ansikten än andra gör. Detta är inte så mycket fett ackumulering, men det kan göra en persons ansikte verkar mindre tunna än det verkligen är. Vissa mediciner kan också orsaka avrundning av ansiktet eller till och med svullnad av det. Människor som tar prednison under olika förhållanden kan få svullna runda kinder, och vanligtvis tar medicinen alltför värdefullt för att offra för utseende. Vattentätning kan också göra ansiktets utseende fylligare, se till att minska saltet i kosten och dricka minst åtta till tio glas vatten om dagen kan smala ansiktets utseende något.

För dem som vill ha ett smalare ansikte är det viktigt att spegla att en liten mängd extravikt i ansiktet kan vara önskvärt också. Både kvinnor och män betalar för att få fett injicerat i ansiktet för att puffa upp läppar eller minska rynkor. Det betyder att människor ska arbeta för att gå ner i vikt i friska mängder. Att överdriva det kan göra att människor ser mindre ungdomliga ut och om ansiktet ser för tunt ut, kan dieters vilja sluta de borde lägga till några kalorier till deras dieter istället för att fortsätta gå ner i vikt.