hur kan jag minska smärtan av hjärnskroppen?

Hjärnfrysta är ett mycket smärtsamt fenomen som uppstår när en kall dryck kommer i kontakt med munnen. Människor som aldrig har upplevt hjärnskrost är ofta osympatiska, men alla som har upplevt det vet att smärtan, även om den är kortfattad, kan vara försvagande.

Även om hjärnfrysning inte innebär att hjärnan fryser, sänder det nerverna i munnen av taket i en spasma, vilket gör att hjärnt blodkärl fördjupas. När dessa blodkärl dilaterar, orsakar det en skarp huvudvärk. Det bästa sättet att undvika en huvudvärk i huvudet eller hjärnskroppen är att inte få den kalla drycken att röra vid munets tak, vilket ibland inte kan undvikas.

Eftersom smärtan från hjärnskroppen inte varar länge måste åtgärder vidtas omedelbart. De flesta hjärnskroppar kommer till en topp på mindre än en minut och kan ta upp till cirka fem minuter. Det finns många snabbtverkande metoder för att bekämpa hjärnskroppen. Nivån av lättnad kan vara varierbar beroende på personen, så det är en bra idé att ha flera metoder för att lindra hjärfrysning för hand, för att försöka efter varandra. Många av dessa har inte vetenskapligt bevisats, men sägs fungera av många människor.

Några av dessa metoder inkluderar

Läkare skiljer sig åt ovanstående rättsmedel, men de håller med om att äta kall mat långsammare kan hjälpa till att undvika hjärnfrysning. Uppvärmning av kalla matvaror i munnen innan du fortsätter att äta kan också hjälpa dig att undvika en huvudvärk i glass. Att undvika hjärnfrysning i första hand är lättare än att behandla det.

Framför allt, kom ihåg att aldrig reta någon som lider av smärta av hjärnskroppen! Du kan ångra det nästa gång det är din tur att dricka en milkshake!