hur väljer jag den bästa parasitdödaren?

För att välja den bästa parasitdödaren måste du bestämma vilken typ av parasit du har, eftersom det finns mer än 1000 typer av parasiter som kan påverka människokroppen. Interna parasiter kan behandlas med en intern parasitdödare, och externa parasiter kan behandlas med ett schampo eller en lotion. Det finns många anti-parasitiska droger, parasitiska rensningar och naturliga örter som du kan ta som en del av en parasitbehandling. Den bästa behandlingen är givetvis en som riktar sig mot det infekterade området och har förmågan att ta bort parasitiska ägg såväl som parasiten i sig.

En extern parasitdödare kan hjälpa till att ta bort yttre parasiter som huvudlöss och loppor. Insekticida shampoo kan hjälpa till att förstöra dem, och kamma håret med en fin kam hjälper till att ta bort dem från sina bonar. Löss kan också behandlas med silikonbaserade lotioner eller genom att massera olivolja i det infekterade området.

En parasitrengöring riktar sig normalt mot ett specifikt område i kroppen där parasiterna finns, såsom tjocktarmen, lever, njure, gallblåsa och blod. Inte bara gör en ren hjälp för att ta bort parasiter och parasitiska ägg, det hjälper också till att ta bort gifter och annat avfall. Innan en parasit rensas, bör man dock göra ett kolon rengöring, eftersom det kommer att hjälpa kroppen att eliminera avfallet mer effektivt. Vissa parasiter är envis och så kan det hända att vissa rensningar måste utföras så länge som tre månader. Att läsa etiketterna på kitsna hjälper dig att bestämma hur effektiv rengöringen kommer att vara och om den passar dig.

Hem rättsmedel inkluderar ingesting en kombination av kryddnejlika, svart valnöt och malurt, som arbetar tillsammans som en naturlig parasit mördare. Vissa andra livsmedel, som vitlök, pumpafrön, paprika, morötter och linfröer, är också användbara, eftersom de hjälper till att rengöra kroppen och skapa en miljö som antingen dödar parasiterna eller får dem att lämna kroppen. Genom att göra maten till en del av din dagliga kost, kommer du att kunna minska risken för en framtida parasitinfektion.

Anti-parasitiska läkemedel är också effektiva för att bli av med parasiter. De är praktiska att ta i situationer när du inte har tid för rengöring eller i fall där en rengöring inte är lämplig på grund av ett annat hälsotillstånd. Du kan få dem via Internet och på apoteket, med eller utan recept. Kom bara ihåg att köpa ett pålitligt märke av parasitdödare, särskilt när du köper på Internet. Leta efter vittnesmål, eller fråga din läkare om råd om att välja den bästa mördaren för parasiter.