hur väljer jag det bästa värmevätsket?

Värmevamp används av många människor för att hjälpa ömma muskler och andra smärtor, och det finns flera saker du bör titta på när du väljer ett sådant gnidning. Det finns olika ingredienser som kan användas för att orsaka värmepåverkan i värmevätska, och var och en kan ha en annan känsla, lukt och textur. Beroende på ingredienserna kan gnidningen ha vanliga allergener som paprika eller skaldjur som kan påverka dig om du är allergisk. Gnidens bärare kan också ändra hur du kan använda den, eftersom krämer och sprayer används annorlunda. Vissa gnuggar specialiserar sig även på att hjälpa en viss typ av smärta, vilket kan vara fördelaktigt, beroende på dina behov.

Den aktiva ingrediensen i värmeglass är orsaken till värmeavkänningen, och det finns många olika ingredienser som kan orsaka detta. Till exempel kan mentol, hajbrosk, cayennepeppar och pepparmynta olja orsaka denna känsla. Samtidigt värms var och en av målområdet på ett annat sätt, och de har alla olika luktar och texturer. Du bör välja en aktiv ingrediens baserat på din preferens, om du har en.

Värmeglas ibland kommer att innehålla vanliga allergener som kan få dig att svälla upp eller uppleva andra allergiska symptom när du använder gnidningen. Om du har någon form av allergi kan det vara en bra idé att kontrollera allergiframkallande information. Det finns många typer av aktiva ingredienser, så du kan vanligtvis undvika att uppleva allergiska reaktioner.

Cream är den vanligaste bäraren för värmeglass, men det finns också flera andra bärare. Det finns sprayer, swabs och fläckar, och varje används på olika sätt. En spray har till exempel en tunnare konsistens än grädde, så det kan vara lättare att absorbera, medan fläckar är lättare att behålla på målområdet. Medan varje gnugga kommer att påverka dig annorlunda är det mest föredragsbaserade.

De flesta värmeglassprodukter är gjorda för att hjälpa till med generella smärtor och muskelsår, men det finns några som är specialiserade för att fixa specifika typer av smärta. Till exempel kan en gnista specialisera sig i nattens smärta medan en annan kan vara bäst för idrottare. Om du upplever en viss typ av smärta, kan det vara en bra idé att välja en specialiserad gnidning, men de flesta smärtor kan behandlas med en allmän produkt.